ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ SERVICE ΨΥΓΕΙΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΟΥ – SERVICE ΨΥΓΕΙΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ SERVICE ΨΥΓΕΙΟΥ

Η εταιρείας μας Ηλεκτρολόγοι Αθήνα έχει ως στόχο να μένουν οι πελάτες μας απόλυτα ικανοποιημένοι, προσφέροντας αξιοπιστία και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Πιστεύουμε, ότι ο σεβασμός στον άνθρωπο και η επαγγελματική συνέπεια είναι βασικές αρχές για τη ζωή μας. Επικοινωνήστε μαζί μας!

Γι’ αυτό και η εταιρεία μας παρέχει τις υπηρεσίες :

ώστε να μην αντιμετωπίζετε καμία δυσκολία !

Η υψηλής ποιότητας τεχνική κάλυψη που προσφέρουμε για επισκευή ψυγείου και για  service ψυγείου, είναι αξιόπιστη και σε οικονομική τιμή, προσαρμοσμένη στα δεδομένα της εποχής.

Η σωστή λειτουργία του ψυγείου είναι απαραίτητη σε όλα τα σπίτια και ιδίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες που η πόρτα του ψυγείο ανοίγει πιο συχνά από όλα τα μέλη της οικογένειας για δροσερό νερό. Το ψυγείο είναι μια απολύτως απαραίτητη οικιακή συσκευή καθώς εκεί διατηρούμε τα περισσότερα αναλώσιμα φαγητά.

Μια βλάβη στη συντήρηση ή την κατάψυξη του ψυγείου μας θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρή υλική, αλλά και οικονομική ζημιά. Για να αποφύγουμε να αναγκαστούμε να πετάξουμε φαγητά θα πρέπει να κάνουμε τακτικά συντήρηση το ψυγείο μας, όπως μας συμβουλεύουν οι Ηλεκτρολόγοι Αθήνα και παρατηρούμε για πιθανές αλλαγές στη λειτουργία του.

Πότε καταλαβαίνεται οτι το ψυγείο δεν λειτουργεί σωστά

Όταν το ψυγείο δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε, τότε ερχόμαστε αντιμέτωποι με σοβαρά προβλήματα, ιδίως όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει και δεν ψύχει όπως θα έπρεπε. Οι βλάβες στη λειτουργία του ψυγείου δεν έχουν να κάνουν με το αν είναι επώνυμα τα ψυγεία ή όχι, αλλά σχετίζονται άμεσα με τη συντήρηση του. Όλες οι οικιακές συσκευές, όπως και τα ψυγεία κάποια στιγμή θα εμφανίσουν κάποια βλάβη ή δυσλειτουργία, σύντομα ή σε βάθος χρόνου.

Συνηθισμένες βλάβες που χρειάζονται επισκευή ψυγείου και service ψυγείου:

  • Το ψυγείο δεν ψύχει σωστά
  • Ακούγεται θόρυβος από το ψυγείο
  • Σταμάτησε η λειτουργία του ψυγείου
  • Δυσλειτουργία στη συντήρηση ή την κατάψυξη του ψυγείου
  • Χαμηλή ψύξη ψυγείου
  • Χάλασαν τα λάστιχα της πόρτας του ψυγείου
  • Πέφτει η ασφάλεια ή το ρελέ του πίνακα εξαιτίας του ψυγείου
  • Το ψυγείο πιάνει πάγο
  • Δεν ανάβει η λάμπα του ψυγείου

Το ψυγείο είναι η πιο απαραίτητη ηλεκτρική συσκευή κάθε σπιτιού καθώς διατηρεί τα φαγητά μας αναλλοίωτα, φρέσκα και για μεγάλο χρονικό διάστημα, ιδίως στην κατάψυξη.

Καλέστε την εταιρεία Ηλεκτρολόγοι Αθήνα και συζητήστε μαζί μας το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε για να βρούμε μαζί τη λύση που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες. Οι έμπειροι επαγγελματίες τεχνικοί μας για επισκευή ψυγείου και service ψυγείου, έρχονται στον χώρο σας εφοδιασμένοι με τα απαραίτητα εργαλεία και ανταλλακτικά, για να λύσουν το πρόβλημά σας άμεσα.

Η εταιρείας μας έχει ως στόχο να μένουν οι πελάτες μας απόλυτα ικανοποιημένοι, προσφέροντας αξιοπιστία και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Η σχέση εμπιστοσύνης, αξιοπιστίας και υπευθυνότητας που χτίζουμε με τους πελάτες μας, μας καθιστά πρώτους στις προτιμήσεις σας.

Οι Ηλεκτρολόγοι Αθήνα για επισκευή και service ψυγείου αναλαμβάνουν όλες τις μάρκες ψυγείων, περισσότερο ή λιγότερο γνωστές, όπως BOSCH, SIEMENS, PITSOS, AEG, MIELE, ARISTON, INDESIT, Kuppersbusch, Bauknecht, Electrolux, ZANUSSI, LG, Brandt, Teka, SHARP, elco, Blue Sky, Whirlpool, IGNIS, Kelvinator, BEKO, SAMSUNG, IZOLA Amana, NEFF, CANDY.

Βρίσκουμε την αιτία του προβλήματος, την αναλύουμε και κατόπιν συζήτησης με τον πελάτη, επιλέγουμε την πιο συμφέρουσα λύση. Συνεχώς προσπαθούμε να βελτιώνουμε την ποιότητα και τις παρεχόμενες υπηρεσίες, κρατώντας σταθερά χαμηλές τιμές καθώς κατανοούμε τις δύσκολες ανάγκες της εποχής.

Χρήσιμες συμβουλές για το service ψυγείου

Το ψυγείο είναι η πιο χρήσιμη ηλεκτρική συσκευή, και η επισκευή ψυγείου απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις. Η ζέστη το καλοκαίρι δημιουργεί προβλήματα στα ψυγεία με αποτέλεσμα να μειώνεται η αντοχή τους, αλλά και η διάρκεια ζωής τους.

Ζητήστε την βοήθειά μας σε οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας και εμείς θα ανταποκριθούμε άμεσα στέλνοντας έναν επαγγελματία στον χώρο σας. Καλώντας την εταιρεία Ηλεκτρολόγοι Αθήνα ένας από τους έμπειρους τεχνικούς μας για επισκευή ψυγείου και service ψυγείου θα έρθει άμεσα στον χώρο σας.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΨΥΓΕΙΟΥ ΤΙΜΕΣ

Η εταιρεία μας είναι στην διάθεσή σας έτσι ώστε να επισκευάσουν κάθε βλάβη που αντιμετωπίζετε στο σπίτι σας την ώρα και τη στιγμή που θα χρειαστείτε βοήθεια 365 μέρες και 24 ώρες το 24ωρο. Θα ανταποκριθούμε άμεσα για την αποκατάσταση της βλάβης, προσφέροντας σας την πιο αξιόπιστη και οικονομική λύση.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΕΡΑΙΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΛΥΝΤΥΡΙΟΥ ΠΙΑΤΩΝ 

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΛΗΝΤΥΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Call Now Button